Konferens AV-utrustning

GRATIS LJUDDEMO

Är du trött på dåligt konferensljud?

Då kan vi hjälpa dig!

En helt ny svensk högtalarteknik löser många av de traditionella ljudproblem som många konferenslokaler lider av i dag. Tydligheten och ljudkvalitén är utöver det vanliga. Måste höras för att förstås! Och höra kan du få – helt gratis!

Högtalarna bygger på den omtalade svenska högtalartekniken där ljudet når mycket långt utan att man behöver spela högt och dessutom med en ljudkvalité som slår det mesta.Gamla ljudproblem som grumligt och otydligt ljud försvinner med den nya högtalartekniken. För den som prioriterar tydligt ljud är detta rätt val.

För att ni ska kunna veta hur detta högtalarsystem verkligen låter erbjuder vi en gratis demonstration av den nya högtalartekniken i era egna lokaler. På så sätt kan ni avgöra med egna öron hur det kommer att låta. Ett bra sätt att slippa krocken mellan reklamens löften och verkligheten.Boka tid för gratis demonstration i dag!

Ljud, bild och ljus för konferensen.

Avsett om du behöver nya mikrofoner eller en komplett AV-utrustning så kan du vända dig till Sontax.

Vi kommer gärna på besök och hjälper dig med de små som stora teknikproblemen.

”Vid stora möten på ett par hundra personer är det viktigt att deltagarna upplever en närhet till föredragshållaren och att det känns som ett samtal mellan två personer och inte en dialog från en till 200 personer. Där tror vi att den nya högtalartekniken har hittat helt rätt, och det var anledningen till att vi valde att installera det i en av våra största konferenslokaler.”

Gunilla Dufour, marknadschef på Arlanda Conference & Event